Haberler

Mobilyacılar Odası Eğitime Katkıya Devam Ediyor

İnegöl Mobilyacılar Odası tarafından satın alınan, Ömer-Osman Çağlayan Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören özel öğrencilerin kullanabileceği Klasik Tip Ağaç Torna Makinesi önceki gün düzenlenen törenle okula teslim edildi.

Odanın Genel Sekreteri N.Kamuran Balkan ve okul Müdürü Mustafa Öztürk´ün de katıldığı törende konuşan Oda Başkanı Özcan Ayhan, “2015-2016 eğitim öğretim yılında Karalar yolu üzeri Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde hizmete açılan Hacı Sevim Yıldız-2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne bir süre önce Mobilya İç Mekan Tasarım alanı için gerekli olan Çizerli Yatar Daire Makinesi satın alınarak, öğrencilerin kullanımına teslim edilmişti. Bu seferki Makine desteğini ise Ömer-Osman Çağlayan Özel Eğitim, Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören özel öğrencilerimizin kullanabileceği Klasik Tip Ağaç Torna Makinesi önceki gün düzenlenen tören ile okula teslim edildi” dedi.

“5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu çerçevesinde çalışmalarını devam ettiren odamız imkanları çerçevesinde eğitim yuvalarına destek olmaya çalışmaktadır” diyen Ayhan, “Geçtiğimiz günlerde özel öğrencilerimizin eğitim gördüğü Ömer-Osman Çağlayan Özel Eğitim Merkezi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü sayın Mustafa Öztürk tarafından imzalı talep dilekçesi yönetim kurulumuzdan değerlendirilerek kabul edildi ve talep edilen Makine temin edilerek bu gün kendilerine teslim edildi. Oda olarak eğitime önem veriyoruz. Bu doğrultuda imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Klasik Tip Ağaç Torna Makinesi okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun, güle güle kullansınlar” dedi.

Okul Müdürü Mustafa Öztürk ise, “Okulumuzda özel öğrenciler eğitim almakta olup, burada aldıkları eğitimler neticesinde Mobilya Fabrikalarında öncelikle staj, sonrasında ise mezun olduklarında özel kadrolarda firma personeli olarak iş bulma imkanına sahip olmaktadır. Mobilya Bölümü öğrencilerinin kullanabileceği Klasik Ağaç Torna Makinesi İnegöl Mobilyacılar Odası tarafından temin edilerek okulumuza hediye edildi. İnegöl Mobilyacılar Odası’nın bu duyarlılığı nedeni ile kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Makinenin montaj işlemi bittiğinde ise, ilk kullanan Oda Başkanı Özcan Ayhan oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir