Haberler

Özcan Ayhan’a Yeni Görev

Temmuz ayında yapılan kongre ile Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu yönetimine giren İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, yapılan görev dağılımında Fuar Organizasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Geçtiğimiz Temmuz ayında Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu tarafından gerçekleştirilen genel kurul sonucunda Federasyon Yönetimine dâhil olan ile Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu yönetimine giren İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan´a görev dağılımı sonucunda büyük bir görev verildi.

Genel Başkan Ali Rıza Ercan ve Genel Sekreter Seda Aybatlı´nın imzalarının bulunduğu görevlendirme yazısında İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan´ın Federasyonda Fuar Organizasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildiği öğrenildi.

Uzun zamandır İnegöl MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu´nda bulunarak önemli çalışmaları hayata geçiren ve Fuarcılık anlamında tecrübelere sahip olan Ayhan´ın bu deneyimlerinin kendisin verilen görevde önemli rol oynadığı öğrenildi.

One thought on “Özcan Ayhan’a Yeni Görev

  1. Mustafa. Atmaca dedi ki:

    İnşallah. Esnafımıza. Ve odamıza. Hayılı faydalı. Olur. İnşallah. Ellerinize. Sağlık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir