Haberler

MOBİLYACILAR ODASINDAN İSA DEMİRTAŞ’A PLAKET

İnegöl’de 1982 yılından beri Mobilya bölümünde hizmet veren ve öğrenci yetiştiren İsa Demirtaş’a emekli olmasının ardından İnegöl Mobilyacılar Odası tarafından plaket takdim edildi.

İnegöl’de 1982 yılında Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi mobilya bölümünde öğretmen olarak göreve başlayan ve son olarak Hacı Sevim Yıldız 2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak emekliye ayrılan İsa Demirtaş’a sektöre katkılarından dolayı Mobilyacılar Odası plaket takdim etti.

İNEGÖL’E BİRÇOK MOBİLYACI KAZANDIRDI

Konu ila alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Değerli hocamız İsa Demirtaş, Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi’nden emekli oldu. Kendisini hem tebrik etmek hem onore etmek hem de teşekkür etmek için davet ettik. Kendisine bir plaket takdim ettik.  Bu plaketi İnegöl mobilyacıları adına verdik çünkü kendisi İnegöl’e birçok mobilyacı kazandırdı. Hocamızın yetiştirdiği öğrenciler İnegöl ekonomisine birçok katkı sağlamıştır. Hocamız bilgi, beceri ve tecrübelerini aktararak yıllarca İnegöl’e hizmet etmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BİRÇOK ÖĞRENCİ YETİŞTİRDİK

İnegöl Mobilyacılar Odasına teşekkürlerini ileten İsa Demirtaş, “1982 yılında İnegöl’e geldim. Geldiğim tarihlerde 21 tane öğrenciyle başladım. Yıl 2020 oldu 86 öğrenciyle bıraktım. Bu zamana kadar, İnegöl mobilya sanayisi için ortalama bin öğrenci mezun etmişimdir. Bugün İnegöl’e hizmet eden birçok büyük firmanın sahibini mezun ettik, iş adamları yetiştirdik. Allah böyle bir onuru herkese nasip etsin” dedi.

ÖNEMLİ İSİMLER YETİŞTİRDİ

Son olarak konuşan önceki dönem Mobilyacılar Odası Başkanı  Hamdi İdil, “Bugün çok güzel bir vefa toplantısı gerçekleştirdik. Ben öncelikle bu toplantıya vesile olanlara teşekkür ediyorum. İsa hocamızın İnegöl’de 40 yıla yakın emeği var. Bu sıradan bir olay değildir, İnegöl mobilya sektörü için çok önemli isimler yetiştirmiştir. Bizim de geçmişte kendisiyle mesaimiz ve emeklerimiz oldu. Bu organizasyonu yapanlara teşekkür ediyorum, İsa hocama da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir