Haberler

MOBİLYACILAR ODASINDAN KORONAVİRÜS UYARISI

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, koronavirüs salgınına karşı üyelerini uyaran bir açıklama yaptı.

Çin’de başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs, ülkemizde de görüldü. Kısa sürede artan vakalar sonrası ülke genelinde ciddi tedbirler alınmaya başlandı. Hükümetin yanı sıra yerel yönetimler de bir dizi tedbirle koronavirüs salgınına karşı önlemler alırken, İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası da üyelerini uyardı.

VATANDAŞ OLARAK BİZLERE DE CİDDİ SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Konuya ilişkin açıklama yapan Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, önceliğin insan sağlığı olduğuna değindi. Bu sürecin sağlıklı şekilde atlatılabilmesi için tüm ülke olarak el birliği ile mücadele vermesmiz gerektiğini kaydeden Ayhan, “Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs, ülkemizde de geçtiğimiz hafta ilk vakanın görülmesiyle baş gösterdi. Hükümet bir yandan ciddi önlemler alıyor ancak burada vatandaşlar olarak bizlere de büyük sorumluluklar düşüyor. Virüs salgınını en kısa sürede ve en az kayıpla atlatmak için öncelikle kişisel hijyen kurallarından taviz vermememiz gerekiyor. Yapılan uyarıları dikkatle dinleyip, eksiksiz yerine getirirsek inanıyorum ki kısa sürede bunu da atlatmış olacağız” dedi.

PAZARLAMACILARIMIZI MÜMKÜN OLDUĞUNCA DIŞARIYA GÖNDERMEYELİM

Mümkün olduğunca kalabalık ortamlarda bulunmamak ve evden çıkmamak gerektiğini kaydeden Başkan Ayhan, “Ülkemizde sokağa çıkma yasağı uygulaması yok. Ancak yetkililer her fırsatta mümkün olduğunca zorunlu haller dışında evlerinizden çıkmayın diyorlar. Bir yandan virüsle savaşırken bir yandan da üretmemiz lazım. Bunun bilincinde olarak hareket edip, panik havasına girmeden tedbiri de elden bırakmayarak üretmeye devam etmeliyiz. Buradan değerli meslektaşlarıma seslenmek istiyorum, sağlığımız için devletimizin aldığı kararlara uyalım. Mümkünse işyerlerimizde ortak kullanım alanlarını dezenfekte yaptıralım, tokalaşmaktan kaçınalım. Biz mobilyacılar için alınması gereken bir önemli tedbir de mümkün olduğunca pazarlamacılarımızı dışarıya göndermeyelim. Önceliğimiz sağlık olsun. Hijyen kurallarına uyarak üretimlerimizi sürdürelim” açıklamalarında bulundu.

2 thoughts on “MOBİLYACILAR ODASINDAN KORONAVİRÜS UYARISI

  1. DURAK dedi ki:

    Hayırlı günler Kolay gelsin . Çalışma saatlerimizde herhangi bir değişiklik mevcut mudur acaba?

    1. Ercan Kuru dedi ki:

      Çalışma saatlerimiz 8.30-17.00. 12.00-13.00 öğle arası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir