Haberler

Mobilyacılar Odası ve İnegölspor’dan 30. Yıl Kutlaması

İnegöl’deki yayın hayatında 30. yılına giren Gazetemize tebrik ziyaretleri hız kesmeden sürüyor.

Dün önce İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Turan, Genel Sekreter Kamuran Balkan, daha sonra ise  İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, Gazetemizin Sahibi ve Sorumlu Genel Yayın Müdürü, İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım’ı makamın da ziyaret ederek Gazetemizin 30. yıldönümünü kutladılar. Dün ilk ziyareti gerçekleştiren ve ziyaret sırasında Gazetemizin Sahibi ve Sorumlu Genel Yayın Müdürü, İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım’a minyatür koltuk şeklinde kalemlik hediye eden İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “İnegöl’de 30 yılını dolduran Yıldırım Gazetesi personeline, imtiyaz sahibi Mehmet Hanefi Yıldırım’a oda olarak ziyarette bulunduk.

İnegöl’de basının gelişmesine, çıtanın yükselmesine çok büyük katkıları olduğunu, İnegöl’e ve tüm basın camiasına örnek olduğunu, önder olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı  kendilerini tebrik ettiğimizi belirttik. Yeni çalışma döneminde de başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun” dedi. Dün ikinci ziyareti gerçekleştiren İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ise, “Öncelikle Hanefi abinin nezdinde Yıldırım Gazetesine nice 30 yıllar diliyorum. İnegöl’ümüze farklı bir bakış açısı getirdiğine inandığımız, saygın bir basın kuruluşu Yıldırım Gazetesi. Ben, basın mensuplarının ve sanatçıların toplumdan çok daha farklı düşünebilen, bazı şeyleri bir adım önce görmesi gerektiğini inandığım kişilerdir.

Sistem ve düzendeki, noksanları, yanlışları toplumdan bir adım önce görüp oradaki yanlışlara müdahale etmesi gerektiğine inandığım bir sektör, basın sektörü. Bunu da Yıldırım Gazetesi İnegöl’de gerçekten hakkıyla yerine getirmeye çalışıyor. Hanefi ağabeyimizin bazen yazdıklarına birebir katılmasam bile ama kendi doğrularını yazdıkları için saygı duyduğumu ve bu çizgi devam etmelerini canı gönülden istediğimi söyledim. Sizler bu işe saygınlık getirdiniz. Ve inşallah uzun yıllar devam edersiniz. Başarılar diliyorum. Sıhhatli, sağlıklı nice 30 yıllar diliyorum” diye konuştu. İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Turan, Genel Sekreter Kamuran Balkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gazetemizin Sahibi ve Sorumlu Genel Yayın Müdürü, İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım, “Mobilyacılar Odasının bu güzel günümüze teşrif etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Gerçekten yönetime geldiği günden beri ciddi bir azimle, şevkle İnegöl mobilyasının bir yerlere gelmesi için gayret gösteren odamız, her haliyle İnegöl’ü temsil etme yetkisine haiz olduğunu bir kez daha gösterdi. Gerçekten yapmış olduğu çalışmalar İnegöl mobilyasına kalite, İnegöl mobilyasına değer kattı.

Umuyorum önümüzdeki günlerde de tekrar yapacakları çalışmalarla, İnegöl mobilyasını hak ettiği yere getirecekler. Ve dünya markası yapacaklar. Şuanda da çok güzel bir şekilde İnegöl mobilyasını temsil eden, İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odasının çok güzel bir armağanı var. Hem kalemlik hem de İnegöl mobilyasını her zaman hatırlatan bir hediye yapmışlar. Ve bunu gerekli yerlere dağıtıyorlar. Bunlar İnegöl  mobilyası için, İnegöl mobilyacılığı için kendilerini tebrik ediyorum bu çalışmalarından dolayı. Yönetim kurulunu da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz’a da ziyaretinden dolayı teşekkür eden Mehmet Hanefi Yıldırım, üstlenmiş olduğu zor görevinden dolayı tebrik edip, başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir