Duyurular

Sizin Memnuniyetiniz Bizim İçin Ödüldür

Sizin Memnuniyetiniz Bizim İçin Ödüldür.

Evlerimiz ve çalışma alanlarımız birer boş alan olmaktan mobilya ile döşendikten sonra çıkmaktadır. Mobilyasız bir alan, bomboş işlevsiz bir alan olmaktan öte bir yer değildir. Okullarımız, kahvelerimiz, restoran ve yemek yenilen her alan mobilya ile yaşamaya başlar. Bu sayede işlev kazanır ve yaşanır bir alan olmaya ve hizmet etmeye başlar.

 Bir Evin Tüm Mobilya İhtiyacı

Bir evin tüm mobilya ihtiyacını çevreden almaya gerek yok. Hepsini ustalarımız en iyi şekilde üretebilmektedir. Eviniz için tüm ihtiyacınız olan mobilya ve marangozluk işlerini İnegöl içinde karşılayabilmek hem sizi nakliye masrafından kurtarmakta hem de İnegöl içinde değerlerimiz kalabilmektedir.

Bu sayede İnegöl içinde gençler de bu alanda yetiştirilip üretime katılabilmektedir. Gençlerimiz arasındaki işsizlik oranı bu sayede düşmektedir. Deneyimli ustalarımızın sanatlarını yeni kuşak sayesinde yaşatma olanağımız oluşmaktadır.

Emeğe her zaman saygılı olan İnegöl halkından aldığı bu destek ile mobilya sektörü bu zor salgın günlerini de atlatmak için çalışanlarımız çaba ve emek vermektedir. İhtiyaçlarımızı yani bir ev için gerekli mobilya ve dolap ihtiyaçlarınızı İnegöl içinden karşılamanın kendi halkımıza yararlı olacağını bilen İnegöllülere şükranlarımızı iletmekten mutluluk duyarız.

İnegöl üretimi mobilyalar size bir kolaylık daha sunmaktadır. Oluşabilecek bir arıza veya sizin isteğinize uymayan bir durumda yardım almanız mümkün olmaktadır. Bu da pratikte çok büyük bir rahatlığa ve kolaylığa sebep olmaktadır.

Bu mobilyalar arasında her türlü salon takımları, yemek masa ve sandalyeleri, büfe ve diÄŸer yemek üniteleri, yatak odası takımları, tek yatak ve dolap, çalışma odası parçaları, bilgisayar masaları, zigonlar, kitaplık ve dekoratif eÅŸya koymak için üniteler, mutfak masa ve sandalyeleri, gümüşlük kısacası aklınıza gelebilecek her ürün sayılabilir. Her ihtiyaca cevap verecek ürünler Ä°negöl’de üretilmekte ve ihtiyaç sahiplerine sunulmaktadır.

 Okul ve Eğitim Alanları

Okul, dershane ve okul sonrası eğitim alanlarının, kurs ve staj yapılan bina ve bahçeleri ile kafeteryalarının ve yemekhanelerinin kullanılabilmesi için çeşitli malzemelere ihtiyaç vardır. Öğrenci sıra ve sandalyeleri, kitaplık ve dolapları öğrenci bedenine uygun bir şekilde planlanmalı ve üretilmelidir. Sağlıklı bir malzeme kullanılmalı, sadece malzemenin değil aynı zamanda boya ve cilalanması için kullanılan malzemenin de insan sağlığına uygun olması gerekmektedir.

Bunların dışında öğretmenlerin kullandığı alanlarda da dolap ve mobilyalarının da benzer özellikte olması gerekmektedir.

İnegöl Mobilyacılar Odası bazı özel okullar ile yaptığı protokol ve anlaşmalar ile güvenilir ve tercih edilir olduğunu kanıtlamıştır.

 Esnaf Memnuniyeti

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası aynı zamanda çevre esnafının ihtiyaçlarını da en iyi şekilde karşılamaya özen göstermektedir. Esnafın geri dönüşleri bize çalışmalarımızda güç vermektedir. Esnafımızın attığı mesajlardan sınır tanımaz çözümlerimiz dile getirilmektedir. Bu bizi çok mutlu etmektedir.

Esnafımızın büro ve iş yerlerinde kullanacakları mobilya ve müşterisinin her zaman hizmetinizdeyiz. Verdiğimiz hizmetler ile her zaman gurur duyduk ve bu hizmetlerimize devam etmekten mutlu olmaktayız.

 Kökümüz Sanat

Bugüne gelmemizde bize rehber olan giriÅŸimci ve mesleÄŸini sanat gibi icra eden ustalarımız ve yaratıcı mobilyacılarımız ile buraya kadar ilerlemeyi baÅŸardık. GeçmiÅŸimizdeki bu büyük ustaları asla unutamayız. Bunlardan biri Ali ÖzyeÅŸil’dir. Onun kurucularından olduÄŸu Ä°negöl Mobilya Sanat Mektebi ile Ä°negöl yeni ustalar kazanmıştır.

Böylece yeni ustalar en iyi şekilde hem mesleki hem de teorik eğitim alabilmektedir. Sanat eğitim ile desteklenerek yalnızca bir zanaat olmaktan çıkmaktadır. Böylece kaliteli ve aynı zamanda estetik olarak güzel ürünler ile İnegöl ve çevresinin hizmetinde olmaktan sevinç duymaktayız.

Özel tasarım ürünlerimiz ile ustalarımız yaratıcı güçlerini göstermekten gurur duymaktadırlar. Sırf kendi tasarımlarıyla değil sizin özel tasarımlarınızı da yaparak isteklerinizi yerine getirmektedirler. Özel ihtiyaçlarınıza uygun mobilyalar ve tasarımlar tarafımızdan yapılabilmektedir. Sizin memnuniyetiniz bizim için bir ödüldür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir