Haberler

BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

Sunta ve MDF fiyatlarındaki sürekli yaşanan artışlara İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “Sunta, MDF firmaları siz neyin peşindesiniz? Her on beş günde bir zam… Geçen sene 18 mm ham MDF 150 TL, şimdi 385 TL ve 1 Eylül’den itibaren yeni zam haberi. Üreticinin de bir sabrı var. Bıçak kemiğe dayandı.  Bu zamların sebepleri Meclis’te araştırılmalı. Amaç ne? Yurt içi satışlar durdu. Bir yandan yüksek kiralar esnafın gücü kalmadı” ifadelerini kullandı.

 

2 thoughts on “BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

  1. Kerim dedi ki:

    Bu ülkenin esnafıyla kalkınan fabrikalar şimdi bu esnafa nankörlük yapıyorlar yarın dış biyasalari bitince çok ararlar bu esnafı ama bu esnafa bitmiştir

  2. Hasan Süne dedi ki:

    Adam doğru söylüyor artık takat kalmadı bu yapılan ihanet namkörluk dolar 1 TL auro 1tl arttı mdf 230 TL arttı 380 TL ham yurt dışına daha ucuz veriyorlar ithalat da vergi kalksın

Bir cevap yazın