Haberler

BAŞKAN TABAN İLE PROJELERİMİZİ PAYLAŞTIK

İnegöl Mobilyacılar Odası yeni yönetimi, Belediye Başkanı Alper Taban’a protokol ziyareti gerçekleştirdi. Oda Başkanı Özcan Ayhan, Sanayi Sitesi projesi için Başkan Taban’dan destek isterken; yeni oda hizmet binası için de çalışmalar yapacaklarını aktardı.

23 Ocak Pazar günü yapılan Genel Kurulun ardından tekrar Mobilyacılar Odası Başkanlığına seçilen Özcan Ayhan ve yeni yönetimi, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. Ziyarette oda yöneticileri Murat Esiner, İsmail Taç, İbrahim Turan, Ömer Gürkan, Ahmet Güder, Sedat Seymen, Kemal Kaya, Ercan Çiğdem ve Genel Sekreter Cem Taşkıner de yer aldı.

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan yaptığı konuşmada; “Protokol ziyaretlerini sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Kaymakamımızı ziyaret etmiştik. Bugün de Belediye Başkanımız Alper Taban’ı ziyaret ediyoruz. Bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Mobilyacılar Odası olarak bu dönemde en önemli proje çalışmamız Sanayi Sitesi projesi olacak. Belediye Başkanımız ile bu proje üzerinde daha önce de konuştuk, görüştük. İnegöl sanayi doldu. Boş dükkanlar yok. Olanların kiraları çok yüksek. Bu sorun hepimizin sorunu. Bunu çözme adına Sanayi Sitesi projemiz var ve bu konuda Belediyemizin de çalışmaları var. Birlikte bu sorunu çözme amacındayız. Ayrıca oda olarak sanayiye daha yakın olmamız gerektiği düşüncemiz var. Küçük Sanayi Sitesi içerisinde üyelerimize daha yakın olacağımız, toplantı salonları, eğitim salonları olan bir hizmet binası için de çalışma yapacağız. Bize bu iki projemizi sizlerin de desteği ile hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban da yaptığı konuşmada; “Mobilyacılar Odası’nın yeni yönetimini kutluyorum. İnegöl sanayi şehri ve bu sanayide mobilyanın çok ayrı bir yeri var. Sanayi Sitesi ile ilgili daha önce de toplantılar yapmıştık. Bu İnegöl’ün önemli bir ihtiyacı. Bunun bilincindeyiz. Bunu da sizlerle birlikte çözme adına adımlar atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir